Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intheghetto (312354) - Camembert F.C (795805) » 472347371: T43/J13/V

Liga 472347371 Información oficial sobre el partido 472347371 en Hattrick

12.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / V.85 (5598)

Gold Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Gold  Futbol Club' en el partido 2 - 3 la castaña mecanica Alineación oficial del equipo 'la castaña mecanica' en el partido
0 - 1 Suhaimi bin Abu Bakar (11')
Yannay Weinstein (38') 1 - 1
Dimitris Matsas (55') 2 - 1
2 - 2 Dragoş Toma (72')
2 - 3 Toni Grebner (88')
Gold Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Gold  Futbol Club' en el partido 2 - 3 la castaña mecanica Alineación oficial del equipo 'la castaña mecanica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gold Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Gold  Futbol Club' en el partido 2 - 1 la castaña mecanica Alineación oficial del equipo 'la castaña mecanica' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gold Futbol Club

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Gold FC aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Yannay Weinstein va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 124 Minuto 55 (Gol de penalti): Al minut 55 l'àrbitre va premiar Gold FC amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Dimitris Matsas va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Spasoje Banjević va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 37 minuts, en Dimitris Matsas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Gold FC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Yannay Weinstein va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Danilo Ivković.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Pietro Caplazi del Gold FC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tomasz Kaniak! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ryszard Sumara de Gold FC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lévy Arnoud de Gold FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mikko Koskelo de Gold FC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Rimgaudas Radvinauskas es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Spasoje Banjević.
  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Gold FC va fer una substitució al minut 36. Vital de Morais va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Raffael Botta.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Francisco Villarmerín ocupà el lloc d'en Yannay Weinstein al 74 minuts, dos minuts després que el jugador de Gold FC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Passats 78 minuts de joc, en Pietro Caplazi de Gold FC va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de Gold FC, en Dimitris Matsas, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

la castaña mecanica

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): mecanica va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Suhaimi bin Abu Bakar va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Dragoş Toma que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 174 Minuto 88 (Gol de penalti): Quan passaven 88 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del mecanica. En Toni Grebner va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, el mecanica va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Suhaimi bin Abu Bakar s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Jesús De la Sierra va estar a punt de posar per davant a mecanica amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raffael Botta va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jesús De la Sierra va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Joes Zoffmann.