Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BioBastarri K.T. (307893) - F.C.Huesham (1415966) » 472347045: T43/J2/V

Liga 472347045 Información oficial sobre el partido 472347045 en Hattrick

26.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / V.80 (5593)

C.D. Langa Alineación oficial del equipo 'C.D. Langa' en el partido 2 - 1 Tenaces Alineación oficial del equipo 'Tenaces' en el partido
Nico Cerbaia (22') 1 - 0
Ubiratan Avelar (25') 2 - 0
2 - 1 Klaudio Auntzibai (83')
C.D. Langa Alineación oficial del equipo 'C.D. Langa' en el partido 2 - 1 Tenaces Alineación oficial del equipo 'Tenaces' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Langa Alineación oficial del equipo 'C.D. Langa' en el partido 2 - 0 Tenaces Alineación oficial del equipo 'Tenaces' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Langa

Goles Goles

  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Nicola Maiello el va rematar Nico Cerbaia amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Langa a 2 - 0. Ubiratan Avelar va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jeffrey Kievit per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Amilcare Casarin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 234 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Nicola Maiello, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Andrea Manuali es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Langa ho intentava per la dreta per mitjà de Nicola Maiello, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Langa es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ken Dybdahl no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Andrea Manuali al camp.

Tenaces

Goles Goles

  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Marco Aurelio Sánchez-Bedoya encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Klaudio Auntzibai només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 42 en Klaudio Auntzibai va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Paolo Arigoni va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 62, quan un error defensiu va deixar Klaudio Auntzibai completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Klaudio Auntzibai va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tenaces que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manolo Aynos de Tenaces la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Manolo Aynos va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 12 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 12 va fer que Pío Fregueiro de Tenaces hagués d'abandonar el terreny de joc. Francisco Ussía va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Luis Alfredo Giménez Arnau no li va importar gens ni mica.