Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CRISPR-Cas9 (1598105) - Xixon CF (994759) » 472346697: T43/J13/V

Liga 472346697 Información oficial sobre el partido 472346697 en Hattrick

12.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / V.73 (5586)

Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido 4 - 2 Proyecto Manhattan Alineación oficial del equipo 'Proyecto Manhattan' en el partido
Gumersindo Coristanco (30') 1 - 0
Gumersindo Coristanco (36') 2 - 0
Antonio Luis Ródez (37') 3 - 0
Sorin Turcu (43') 4 - 0
4 - 1 Julián Falguera (64')
4 - 2 Björn Seding (87')
Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido 4 - 2 Proyecto Manhattan Alineación oficial del equipo 'Proyecto Manhattan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido 2 - 0 Proyecto Manhattan Alineación oficial del equipo 'Proyecto Manhattan' en el partido
Tiene suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Figueress

Goles Goles

  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gumersindo Coristanco de Figueress va fer un bon esprint per escapar-se de Rimants Ušlācis i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 107 Minuto 36 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Gumersindo Coristanco! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 0.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Gumersindo Coristanco sempre és una garantia. Al minut 37, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Antonio Luis Ródez marcar el 3 - 0 per al Figueress.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): El gol de falta de Sorin Turcu sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 43 i ampliar l'avantatge de Figueress a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Guillermo Rapallo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Antonio Luis Ródez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Domenik Pfattner va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85 en Valeriano Musa va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Juan Abizanda de Figueress va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Proyecto Manhattan

Goles Goles

  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Rafael Cabestany encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Julián Falguera només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 4 - 1.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): En Björn Seding va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Eugen Dascăl, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Pavle Aksić va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Manhattan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Eugen Dascăl, però el porter rival va fer una gran aturada.