Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cerqueiras CF (1418775) - Naron O Freixo (1462194) » 472345852: T43/J11/V

Liga 472345852 Información oficial sobre el partido 472345852 en Hattrick

28.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / V.58 (5571)

Os chimans do forte Alineación oficial del equipo 'Os chimans do forte' en el partido 5 - 1 Real PRO Alineación oficial del equipo 'Real PRO' en el partido
Roberto Vázquez Villarreal (6') 1 - 0
Roberto Vázquez Villarreal (12') 2 - 0
José Alberto Piñal (20') 3 - 0
José Alberto Piñal (33') 4 - 0
4 - 1 Ricard Genís (36')
Roberto Vázquez Villarreal (77') 5 - 1
Os chimans do forte Alineación oficial del equipo 'Os chimans do forte' en el partido 5 - 1 Real PRO Alineación oficial del equipo 'Real PRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os chimans do forte Alineación oficial del equipo 'Os chimans do forte' en el partido 2 - 0 Real PRO Alineación oficial del equipo 'Real PRO' en el partido
Tiene bastante suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os chimans do forte

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): chimans prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Roberto Vázquez Villarreal va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Roberto Vázquez Villarreal, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a chimans.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de chimans va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Alberto Piñal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): chimans va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Alberto Piñal va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 en Alfredo Nieto va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Roberto Vázquez Villarreal podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 5 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 35 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Jaume Moyà va fallar un penal al minut 35.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Tabernero de chimans va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Enrique Tabernero una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Carlos León Arteaga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Èdgard Calm, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Nieto de chimans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): El jugador de chimans Abel Mata va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Boris Sokolov va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Boris Sokolov semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Real PRO

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ricard Genís de Real es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Tibi Mare va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Real va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesuíno Ramos, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paolo Betteloni.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rudolf Klingenbrunner de Real la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Jesuíno Ramos de Real va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Paolo Betteloni tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.