Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cerqueiras CF (1418775) - Real Castilla (310957) » 472345821: T43/J1/V

Liga 472345821 Información oficial sobre el partido 472345821 en Hattrick

19.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / V.58 (5571)

Os chimans do forte Alineación oficial del equipo 'Os chimans do forte' en el partido 2 - 0 Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido
José Alberto Piñal (56') 1 - 0
Alfredo Nieto (74') 2 - 0
Os chimans do forte Alineación oficial del equipo 'Os chimans do forte' en el partido 2 - 0 Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Os chimans do forte Alineación oficial del equipo 'Os chimans do forte' en el partido 3 - 0 Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os chimans do forte

Goles Goles

  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip chimans va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on José Alberto Piñal va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): chimans va aconseguir el 2 - 0 quan Alfredo Nieto va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 4 (Ocasión de penalti): En Marcial Carrete va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 4, però el porter visitant Torcuato Bañales el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Manuel Antonio Córdoba va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de chimans.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): chimans va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abel Mata en un 1 contra 1 amb el porter Torcuato Bañales, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Abel Mata arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 288 Minuto 77 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del chimans, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 77 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, José Alberto Piñal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Torcuato Bañales va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Èdgard Calm no li va importar gens ni mica.

Real Castilla

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Castilla van sortir al contraatac amb encert al minut 5, però Francesco Magnaterra no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Castilla va ser a punt de marcar al minut 58, quan el seu jugador José Luis Suárez va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Francesco Magnaterra, el jugador de Castilla va ser expulsat al minut 62.