Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GELINUTX CD (1414913) - Rozam C.F. (441251) » 472345679: T43/J10/V

Liga 472345679 Información oficial sobre el partido 472345679 en Hattrick

21.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / V.55 (5568)

Ciempiés C.F. Alineación oficial del equipo 'Ciempiés C.F.' en el partido 2 - 2 Ivanap FC Alineación oficial del equipo 'Ivanap FC' en el partido
Nevio Eboli (3') 1 - 0
1 - 1 Diego Carracedo (57')
Joan Marc Olives (69') 2 - 1
2 - 2 Grigore Gheorghiu (77')
Ciempiés C.F. Alineación oficial del equipo 'Ciempiés C.F.' en el partido 2 - 2 Ivanap FC Alineación oficial del equipo 'Ivanap FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ciempiés C.F. Alineación oficial del equipo 'Ciempiés C.F.' en el partido 2 - 1 Ivanap FC Alineación oficial del equipo 'Ivanap FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,6 % 18,6 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciempiés C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Nevio Eboli, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Ciempiés va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 69 Joan Marc Olives va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nevio Eboli va estar a punt de sentenciar el partit al minut 17, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Josep Àngel Cuberas gairebé va marcar per a Ciempiés des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ciempiés per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 79, quan César Marsán va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nevio Eboli.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): Després de 21 minuts jugats, César Galeón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José Iruso.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En César Galeón va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Ivanap FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 en Diego Carracedo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 77. L'anotador per Ivanap va ser Grigore Gheorghiu, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Grigore Gheorghiu quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): El Ivanap va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Daniel Suárez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ivanap que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Roberto Aybar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): El jugador de Ivanap Alejandro Tovar va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juan Carlos Yubero va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Grigore Gheorghiu no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.