Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F Gijonudos (1457108) - RealMurcia C.F (125795) » 472344911: T43/J14/V

Liga 472344911 Información oficial sobre el partido 472344911 en Hattrick

19.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / V.41 (5554)

los maku Alineación oficial del equipo 'los maku' en el partido 3 - 1 ulla Alineación oficial del equipo 'ulla' en el partido
Kolbjørn Kulseng (4') 1 - 0
Bastian Bisgaard (17') 2 - 0
Bendt Busk (47') 3 - 0
3 - 1 Carlos Martínez (73')
los maku Alineación oficial del equipo 'los maku' en el partido 3 - 1 ulla Alineación oficial del equipo 'ulla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los maku Alineación oficial del equipo 'los maku' en el partido 4 - 0 ulla Alineación oficial del equipo 'ulla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los maku

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): mk, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Kolbjørn Kulseng per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 17 (Gol de penalti): Bastian Bisgaard va augmentar la diferència de mk a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bendt Busk, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a mk.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Bastian Bisgaard, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Dominique Poussard una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Roland-Axel 'Ogro' Falschlehner va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Al minut 14, Bastian Bisgaard de mk es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Stelică Parapuf es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Demir Gogić.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Kolbjørn Kulseng se sentia fresc com una rosa.

ulla

Goles Goles

  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Carlos Martínez de ulla va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Teodoro Amaral va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Danko Iličić, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 68, el ulla estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Mirco Frommbeck va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Martínez de ulla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Era el minut 33 quan després d'una dura entrada, el jugador Benjámin Pesti de ulla s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.