Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Delicias Zgz (485911) - C.D. Vetusta (800280) » 472342267: T43/J11/IV

Liga 472342267 Información oficial sobre el partido 472342267 en Hattrick

28.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / IV.58 (3481)

genes alterados Alineación oficial del equipo 'genes alterados' en el partido 3 - 3 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
0 - 1 Manuel Grijalva (4')
Melvyn Dormois (14') 1 - 1
1 - 2 József Schimmer (21')
Melvyn Dormois (24') 2 - 2
2 - 3 Salvador Romasanta (78')
Óscar Lacalle (86') 3 - 3
genes alterados Alineación oficial del equipo 'genes alterados' en el partido 3 - 3 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
genes alterados Alineación oficial del equipo 'genes alterados' en el partido 1 - 0 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
Tiene suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

genes alterados

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Melvyn Dormois va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. alterados empatava el partit, 1 a 1, al minut 14.
  • 115 Minuto 24 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 24 minuts, Melvyn Dormois va superar per velocitat Lorenzo Tornatore per posar el 2 - 2 al marcador.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Marko Aksentijević va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Óscar LaCalle, que no va fallar i va marcar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 19 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Melvyn Dormois va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Franciscano Maino el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Huici va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Ulbran Huitenga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de alterados se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Óscar LaCalle quasi marca en una jugada assajada de córner que Carlos Barbastro havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): alterados per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan Sven Gruebler va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): Melvyn Dormois de alterados va abandonar el terreny de joc després de 54 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Francesc Ramon Ribas va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Miguel Clavero ocupà el lloc d'en Óscar Huici al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de alterados quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

C.D. Vetusta

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): Manuel Grijalva va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Vetusta, al minut 4. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Vetusta eren letals, i József Schimmer va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El Vetusta era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Salvador Romasanta va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Efstratios Kiotseridis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lorenzo Tornatore.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Al minut 17 de partit, el jugador Manuel Grijalva de Vetusta es va lesionar lleugerament però va poder continuar.