Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palleirans (988959) - Timadayy (1368279) » 472340351: T43/J8/IV

Liga 472340351 Información oficial sobre el partido 472340351 en Hattrick

07.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / IV.24 (3447)

Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido 1 - 0 Rayos y Truenos Alineación oficial del equipo 'Rayos y Truenos' en el partido
Camillo Cazzaro (75') 1 - 0
Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido 1 - 0 Rayos y Truenos Alineación oficial del equipo 'Rayos y Truenos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido 2 - 1 Rayos y Truenos Alineación oficial del equipo 'Rayos y Truenos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing León

Goles Goles

  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Camillo Cazzaro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Racing se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Rens Locke es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 38, però el porter va aturar el seu xut.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En José Montilla del Racing ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Racing va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 66 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Carcedo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Sígfrid Vendrell de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Francés de Racing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56 de partit, Sígfrid Vendrell de Racing va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Carcedo de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rayos y Truenos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Oliver Helbing va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Svyatoslav Fedyukovich va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 67, el Truenos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Olaf Eckhardt va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 57 (Lesión): Truenos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Anders Paulsson no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fridolin Lüneburg al camp.