Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chantada FC (1461712) - Real Club Cheira (801418) » 472339839: T43/J7/IV

Liga 472339839 Información oficial sobre el partido 472339839 en Hattrick

31.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / IV.15 (3438)

Real Madrid VRV4 Alineación oficial del equipo 'Real Madrid VRV4' en el partido 1 - 1 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
0 - 1 Salva Freixa (38')
Ricardo Gil (64') 1 - 1
Real Madrid VRV4 Alineación oficial del equipo 'Real Madrid VRV4' en el partido 1 - 1 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Madrid VRV4 Alineación oficial del equipo 'Real Madrid VRV4' en el partido 3 - 0 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
Tiene mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid VRV4

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Ricardo Gil s'emportà una gran ovació del públic local al minut 64, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Madrid per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Adrian Bondor va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ricardo Gil va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Juan Valluerca Vallujera arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Real Club Cheira

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Cheira va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Salva Freixa va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cheira que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Deyna, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cheira va anar a parar a la dreta de l'atac on en Matías Lera Hernández, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Salva Freixa no va ser aprofitada per en Raimon Pallerols que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Capus de Cheira amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.