Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team Solpi (1592829) - weboteam (1435752) » 469793969: T43/R1

Copa 469793969 Información oficial sobre el partido 469793969 en Hattrick

16.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

CF Aguilas Alineación oficial del equipo 'CF Aguilas' en el partido 2 - 3 Bellotas C.F. Alineación oficial del equipo 'Bellotas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF Aguilas Alineación oficial del equipo 'CF Aguilas' en el partido 1 - 0 Bellotas C.F. Alineación oficial del equipo 'Bellotas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Aguilas

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Aleš Čutka, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Aguilas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 15.
  • 114 Minuto 84 (Gol de penalti): Aguilas va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Alberto Giménez Díaz, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 34 (Ocasión de penalti): En Alberto Giménez Díaz va llançar un penal al minut 34. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Gerbrand Muller de Aguilas va intentar batre la porteria rival al minut 75 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 210 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Alberto Giménez Díaz quasi empata el partit al minut 82, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 212 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): En Delfino Moyano va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 98, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Gábor Csobolyó de Aguilas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38 de partit, Gábor Csobolyó de Aguilas va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ian Gosling de Aguilas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): Aguilas va fer una substitució al minut 53. Lirain Garnika va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ian Gosling.

Bellotas C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Bellotas va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 35, quan Lukas Hurst, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Bellotas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Aldert Goorhuis, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 142 Minuto 96 (Gol de contra por la izquierda): Rubén Iruña va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bellotas i marcant el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bellotas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Grégor Ferré va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Bellotas van sortir al contraatac al minut 50, però Grégor Ferré va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Semblava que Aldert Goorhuis s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 39 (Lesión): Bellotas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Bernardo Gilardi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fausto Perozzo al camp.