Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unió de Rabassaires (1366868) - SANT CELONI 100 (1436746) » 469793492: T43/R1

Copa 469793492 Información oficial sobre el partido 469793492 en Hattrick

16.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

Schalke Temeto Alineación oficial del equipo 'Schalke Temeto' en el partido 6 - 5 Rápido de Galiza Alineación oficial del equipo 'Rápido de Galiza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Schalke Temeto Alineación oficial del equipo 'Schalke Temeto' en el partido 1 - 2 Rápido de Galiza Alineación oficial del equipo 'Rápido de Galiza' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,3 % 67,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schalke Temeto

Goles Goles

  • 104 Minuto 80 (Gol de penalti): El públic de ST va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 80, va xiular un penal pels locals. Mateo Lavaque no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gabi Bar és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Luis Miguel Grimosachs perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 95 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ST a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Michael Rosethorn va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): A en Diego Pardo de ST li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Ricardo Maestre Dávila posant el 3 - 2 a l'electrònic.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de ST, Csongor Hegyvári, col·locà la pilota just a les mans d'en Ricardo Maestre Dávila. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Michael Rosethorn de ST anava molt fort i col·locat però Ricardo Maestre Dávila no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Mathieu Bonnet va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de ST Per Fjeldstad no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ricardo Maestre Dávila es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de ST, Michael Koncilia, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.

Rápido de Galiza

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Karol Vodal es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Rápido augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Vasil Senyov es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Karol Vodal quasi marca en una jugada assajada de córner que Jon Ellefsen havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gabino Tristán es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Olexiy Oprya quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Diego Pardo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 99 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Olexiy Oprya ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Olexiy Oprya va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Rápido a la tanda de penals: 3 - 3!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Vasil Senyov de Rápido, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Diego Pardo en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Cristiano Frantellizzi xutant per a Rápido va fer anar la pilota just on la volia, però Diego Pardo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Antonio 'Capo' Sgrazzutti de Rápido va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 5.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Rápido Cătălin Iacob va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): Karol Vodal, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Diego Pardo va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Rápido i 6 - 5 al marcador.