Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sk Msk (773447) - El conejo de la suerte (994437) » 469793423: T43/R1

Copa 469793423 Información oficial sobre el partido 469793423 en Hattrick

16.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

Trópico Ahora Alineación oficial del equipo 'Trópico Ahora' en el partido 1 - 5 ::::DestroyerS:::: Alineación oficial del equipo '::::DestroyerS::::' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Trópico Ahora Alineación oficial del equipo 'Trópico Ahora' en el partido 2 - 6 ::::DestroyerS:::: Alineación oficial del equipo '::::DestroyerS::::' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trópico Ahora

Goles Goles

  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els seguidors del Trópico van tornar a saltar d'alegria al minut 74. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Matthieu Broudin que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Santiago Ciria? Un error clamorós seu va donar a Horacio Aroca una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Atanas Yonevski de Trópico va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sacarino Velai va prendre el seu rol al minut 32.

::::DestroyerS::::

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de DrS Sergiy Postranskiy va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): DrS sabia com jugar al contraatac, i al minut 7, Julio De León va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Sergiy Postranskiy de DrS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Jesús Francisco Recio Castillo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 0 - 4 per a DrS.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Sergiy Postranskiy va aprofitar un error defensiu al minut 75, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a DrS.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jaime Masoliver es va comportar com un juvenil al minut 4 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raül Justribó de DrS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.