Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dynamo Killo (310346) - Seguidores de Leitor (1372280) » 469791899: T43/R1

Copa 469791899 Información oficial sobre el partido 469791899 en Hattrick

16.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

Dynamo Killo Alineación oficial del equipo 'Dynamo Killo' en el partido 5 - 3 Krakowiaczek Alineación oficial del equipo 'Krakowiaczek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dynamo Killo Alineación oficial del equipo 'Dynamo Killo' en el partido 0 - 1 Krakowiaczek Alineación oficial del equipo 'Krakowiaczek' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Killo

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Simon Grønkjær va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Dynamo i marcant el 1 - 0.
  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): Dynamo va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Manfred Vüskens la va transformar en el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Dynamo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Simon Grønkjær, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 102 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Dynamo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manfred Vüskens va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Beniamin Junko, de Dynamo, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Taner Arabul el va substituir.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Veli Schultz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Dynamo Manfred Vüskens no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Emanuel Vrzák es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Julian Veen de Dynamo anava molt fort i col·locat però Emanuel Vrzák no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Pietro Luca Acciaioli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Dynamo.

Krakowiaczek

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Krakowiaczek va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Danny Sisk va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 105 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Danny Sisk va descol·locar totalment la defensa contrària i Oswald Maes no va perdonar i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Simon Shaw va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Veli Schultz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Krakowiaczek que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Danny Sisk, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Anésio Barbosa va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Es duien 79 minuts de partit jugats quan Kazimierz Flajszer va estar a punt de posar per davant a Krakowiaczek amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Veli Schultz va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Senén Campaño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yoann Bourdenet.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Kazimierz Flajszer de Krakowiaczek, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Veli Schultz en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Yoann Bourdenet xutant per a Krakowiaczek va fer anar la pilota just on la volia, però Veli Schultz, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ctirad Troch va xutar fora per a Krakowiaczek, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Krakowiaczek Oswald Maes va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.