Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F River Plate (1418166) - Olmedo F.C (1458518) » 469791799: T43/R1

Copa 469791799 Información oficial sobre el partido 469791799 en Hattrick

16.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

Mellamen Alineación oficial del equipo 'Mellamen' en el partido 2 - 4 Led_Zeppelin Alineación oficial del equipo 'Led_Zeppelin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mellamen Alineación oficial del equipo 'Mellamen' en el partido 2 - 0 Led_Zeppelin Alineación oficial del equipo 'Led_Zeppelin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mellamen

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Omar Porfido arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ladislao Sánchez es va comportar com un juvenil al minut 41 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Maurizio Walraedt! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Juan Francisco Barrero-Valverde va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mellamen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Mellamen va estar a punt de posar-se per davant al minut 62 però István Kádasi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en István Kádasi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de István Kádasi va estar a punt d'acabar en gol al minut 95, però el porter visitant Noam Buzaglo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Mellamen Parnell Matthews, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Noam Buzaglo. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Canto Conceição xutant per a Mellamen va fer anar la pilota just on la volia, però Noam Buzaglo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Mellamen, Juan Francisco Barrero-Valverde, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Mellamen, Paolo Ibatici, col·locà la pilota just a les mans d'en Noam Buzaglo. El marcador: 2 - 4.

Led_Zeppelin

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, Led_Zeppelin es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Venceslau Pimenta es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Led_Zeppelin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Venceslau Pimenta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Led_Zeppelin que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Venceslau Pimenta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Ladislao Sánchez de Led_Zeppelin, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 99, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 112 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miel Drenthen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Óscar Martel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Led_Zeppelin.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Led_Zeppelin José Camacho no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Thibault Ferrari es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Ladislao Sánchez de Led_Zeppelin, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Thibault Ferrari en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.