Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bakunin FC (1337742) - Barzelon (47691) » 469791412: T43/R1

Copa 469791412 Información oficial sobre el partido 469791412 en Hattrick

16.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

Bakunin FC Alineación oficial del equipo 'Bakunin FC' en el partido 2 - 4 kamikazes Alineación oficial del equipo 'kamikazes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bakunin FC Alineación oficial del equipo 'Bakunin FC' en el partido 0 - 3 kamikazes Alineación oficial del equipo 'kamikazes' en el partido
Tiene suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bakunin FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Kevin Illés va anar directament als peus de Felix Goyette que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 110 Minuto 69 (Gol de falta): Una falta al minut 69 va proporcionar un lliure directe al SR2. Felix Goyette va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Franz-Wolfgang Zippel de SR2 va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 66, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Albert Pachowski.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70 de partit, Albert Pachowski de SR2 va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Al minut 29 de partit, el jugador Hugo Brossette de SR2 es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

kamikazes

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Daniel Boada va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 30.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al kamikazes per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 31. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Hixinio Beiro. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Passats 81 minuts de partit, kamikazes es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Pablo Leoz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del kamikazes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Daniel Boada va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Isma Bagué, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Florin Iacob va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de kamikazes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Florin Iacob va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Franco Arruda va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Sebastián Adrover.