Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R. C. D Rúa Vella (795329) - Los Rubibis (1415428) » 469791352: T43/R1

Copa 469791352 Información oficial sobre el partido 469791352 en Hattrick

16.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

ruavella team Alineación oficial del equipo 'ruavella team' en el partido 1 - 3 Utsets Alineación oficial del equipo 'Utsets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ruavella team Alineación oficial del equipo 'ruavella team' en el partido 1 - 1 Utsets Alineación oficial del equipo 'Utsets' en el partido
Tiene un resultado normal 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,0 % 42,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ruavella team

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de RV TEAM va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Palomo Giance, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Palomo Giance! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de RV TEAM van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Maties Mut va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maties Mut va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Iliya Tzotzov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): RV TEAM van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Maties Mut no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del RV TEAM sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Palomo Giance, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 93 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan de Dios Durán de RV TEAM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gosbert Dodberg de RV TEAM es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): RV TEAM va fer una substitució al minut 88. Gosbert Dodberg va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ramiro Tosar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de RV TEAM, Ramiro Tosar, col·locà la pilota just a les mans d'en Iliya Tzotzov. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Abdelouaris Jlaydi de RV TEAM va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jesús Méndez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Iliya Tzotzov va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de RV TEAM i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Daniel Hiesais de RV TEAM anava molt fort i col·locat però Iliya Tzotzov no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.

Utsets

Goles Goles

  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Michaël Robbe que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Władysław Strzeliński quasi marca en una jugada assajada de córner que Bastian Einzmann havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Yariv Yael, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 61 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Utsets Yariv Yael, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Daniel Hiesais. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Umberto Roggero xutant per a Utsets va fer anar la pilota just on la volia, però Daniel Hiesais, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Utsets, Michaël Robbe, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Utsets Stefan Nikolov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Daniel Hiesais es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.