Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shadiers F.C. (119247) - Aguila Roja (312025) » 469790800: T43/R1

Copa 469790800 Información oficial sobre el partido 469790800 en Hattrick

16.04.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

Mencey ataman Alineación oficial del equipo 'Mencey ataman' en el partido 7 - 2 Aguila Roja Alineación oficial del equipo 'Aguila Roja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mencey ataman Alineación oficial del equipo 'Mencey ataman' en el partido 2 - 1 Aguila Roja Alineación oficial del equipo 'Aguila Roja' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mencey ataman

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 19 minuts, el tirador de faltes del Mencey va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Witold Wierzejski, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 21, indicava inequívocament que en Herko Horlebein va saber trobar la xarxa rival. Mencey desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): Al minut 35 en Herko Horlebein va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Herko Horlebein va incrementar l'avantatge de Mencey amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Mencey va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mihai Bobe des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Mencey va augmentar la diferència quan Jan Lukas Sellitsch no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 2.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Odhise Çuni, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 2 per a Mencey.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Odhise Çuni de Mencey va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Virgo Liiv, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Aguila Roja

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Aguila va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Narciso 'El Rey' de Oliveira va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Luis Alberto González va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 2 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Vittorio 'Gonzalo' Meraviglia va fer una jugada per la banda esquerra, però Jesús Mitjans va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Vittorio 'Gonzalo' Meraviglia de Aguila va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ambrosi 'Juan' Weinmann de Aguila es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Marek Kajstura s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.