Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calm Mind (310493) - Rico's19 F.C (1593805) » 469789966: T43/R1

Copa 469789966 Información oficial sobre el partido 469789966 en Hattrick

16.04.2014 12:15:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

CLUB ATLETICO CASTELLON Alineación oficial del equipo 'CLUB ATLETICO CASTELLON' en el partido 4 - 6 Skorpion Raiders Alineación oficial del equipo 'Skorpion Raiders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CLUB ATLETICO CASTELLON Alineación oficial del equipo 'CLUB ATLETICO CASTELLON' en el partido 2 - 1 Skorpion Raiders Alineación oficial del equipo 'Skorpion Raiders' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,9 % 23,5 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CLUB ATLETICO CASTELLON

Goles Goles

  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Rorijs Čipkuss va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a CASTELLON: 1 a 2 al minut 79.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Nicola Malusardi s'emportà una gran ovació del públic local al minut 83, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): Al minut 92 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Banin Povill ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, CASTELLON es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan Nicola Malusardi des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Erik Rácz i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a CASTELLON, però el xut de Kjell Nordberg va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Nicola Malusardi no va entrar per centímetres.
  • 231 Minuto 97 (Ocasión por el centro): En Thorleif Christoffersen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Theunis Paas de CASTELLON es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thorleif Christoffersen.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rorijs Čipkuss de CASTELLON va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Oskar Tormo va xutar fora per a CASTELLON, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de CASTELLON, Kjell Nordberg, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Rorijs Čipkuss de CASTELLON va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de CASTELLON Theunis Paas, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Erik Rácz. El marcador continuava 4 - 5.

Skorpion Raiders

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ciril Klinc va anar directament als peus de David Pérez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Francesco Pontremoli va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 2 per a Skorpion.
  • 161 Minuto 107 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Ben Selzener que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Pérez després de 16 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Oskar Tormo va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Arne Skogby va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oskar Tormo va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 54 (Tirita (médico)): Pedro Ruiz del Pino va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Skorpion estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 094 Minuto 103 (Tirita (médico)): Semblava que Francesco Pontremoli s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Zenon Bylinka de Skorpion va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Skorpion Emilio Mamani va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Skorpion Theo Buist no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Oskar Tormo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Ignatz Preh anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Skorpion.