Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

eia (1432649) - vicent team (1416742) » 469788717: T43/R1

Copa 469788717 Información oficial sobre el partido 469788717 en Hattrick

16.04.2014 12:15:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

Ole, ole, ole los caracoles Alineación oficial del equipo 'Ole, ole, ole los caracoles' en el partido 0 - 5 superstickteam Alineación oficial del equipo 'superstickteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Ole, ole, ole los caracoles Alineación oficial del equipo 'Ole, ole, ole los caracoles' en el partido 0 - 7 superstickteam Alineación oficial del equipo 'superstickteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ole, ole, ole los caracoles

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): caracoles va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Efe Köklü va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Merrill Burnham va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

superstickteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Larry Namús va posar els visitants superstickteam per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Manolo Vayer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 14, i va fer pujar el 0 - 2 per a superstickteam.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Sami Parikka va aprofitar un error defensiu al minut 30, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a superstickteam.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de superstickteam, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Břetislav Svatý va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a superstickteam l'avantatge per 0 - 5. André Susekoppel en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pablo Lavado al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): superstickteam quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Larry Namús va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hemmo van der Schrier, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pablo Equióiz després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Asen Mitzev va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, el superstickteam va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hemmo van der Schrier s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.