Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ayamonte C.F. (1457097) - GMallete (1371710) » 469788466: T43/R1

Copa 469788466 Información oficial sobre el partido 469788466 en Hattrick

16.04.2014 12:15:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

CD Mestalla Alineación oficial del equipo 'CD Mestalla' en el partido 6 - 5 Casildos FC Alineación oficial del equipo 'Casildos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Mestalla Alineación oficial del equipo 'CD Mestalla' en el partido 2 - 1 Casildos FC Alineación oficial del equipo 'Casildos FC' en el partido
Tiene mucha potra 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,9 % 18,4 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Mestalla

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Per Dahlblom, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 96 (Gol por el centro): Menelao Macario va donar a Mestalla un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Enrique Roca va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mestalla.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Sylvain Martinez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Cacho Arguello gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Seth van Emden va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 115 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cacho Arguello va estar a punt d'acabar en gol al minut 115, però el porter visitant Seth van Emden va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Orlando Ordinola de Mestalla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cacho Arguello de Mestalla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Mestalla Sylvain Martinez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Seth van Emden. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): David Marín Gil de Mestalla va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Claudi Carbonell va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Mestalla Menelao Macario no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Seth van Emden es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 057 Minuto 132 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Orlando Ordinola de Mestalla va superar Seth van Emden, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 5 - 4.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Enrique Roca de Mestalla, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Seth van Emden en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.

Casildos FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 66 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Lester Erwin.
  • 118 Minuto 113 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 113, el Casildos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Reinold Aldorf, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 37, en un 1 contra 1 amb el porter, però David Marín Gil va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ognjen Kondić des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Champak Kottwani va encarar al porter al 47, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 272 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Fabio Eufemi va marcar al minut 114 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 117 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Casildos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Desiderio Filipini ocupà el lloc d'en Wojciech Nadolna al 23 minuts, dos minuts després que el jugador de Casildos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 119 (Lesión): Champak Kottwani no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Karol Gabryelski.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Reinold Aldorf anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Casildos.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ognjen Kondić va xutar fora per a Casildos, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gildo Münnemann de Casildos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Seth van Emden de Casildos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival David Marín Gil en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Casildos, Fabio Eufemi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Lester Erwin xutant per a Casildos va fer anar la pilota just on la volia, però David Marín Gil, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.