Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xaica Raiders (1602303) - Tarambanas (776675) » 469788435: T43/R1

Copa 469788435 Información oficial sobre el partido 469788435 en Hattrick

16.04.2014 12:15:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

Biancoonero Alineación oficial del equipo 'Biancoonero' en el partido 5 - 6 Barçataris First Alineación oficial del equipo 'Barçataris First' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Biancoonero Alineación oficial del equipo 'Biancoonero' en el partido 2 - 4 Barçataris First Alineación oficial del equipo 'Barçataris First' en el partido
Tiene bastante suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biancoonero

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Giulio Fontecedro va donar a Biancoonero un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Birger Fehling sempre és una garantia. Al minut 47, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ben Wahlschied marcar el 2 - 1 per al Biancoonero.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Leon Skwarko de Biancoonero aconseguir un gol al minut 72 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En Manolo Ybarra Pacheco del Biancoonero ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Leon Skwarko anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Biancoonero.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Biancoonero, Ben Wahlschied, col·locà la pilota just a les mans d'en Alfredo Garcés de los Fayos. El marcador: 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Vittorio Maar xutant per a Biancoonero va fer anar la pilota just on la volia, però Alfredo Garcés de los Fayos, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Clemente Pierleoni de Biancoonero anava molt fort i col·locat però Alfredo Garcés de los Fayos no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Biancoonero, Frédéric Lesgourgues, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.

Barçataris First

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 en Gherardo Cossettini va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Hugo Andersson la va rematar Yiorgos Velouchiotis amb una magnífica volea que va fer pujar per a Barçataris el 2 - 2.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Barçataris van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 80, quan Bernard Ahorn va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 31 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Yiorgos Velouchiotis va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Elias Cantón de Barçataris, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 97, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elias Cantón de Barçataris la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Dickie Demaertelaere de Barçataris va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Diego Lancheros va prendre el seu rol al minut 77.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Barçataris Diego Lancheros va intentar enganyar Patrik Vögeli amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Elias Cantón va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Yiorgos Velouchiotis de Barçataris, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Patrik Vögeli en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Barçataris Alfredo Garcés de los Fayos, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Patrik Vögeli. El marcador continuava 4 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Barçataris Rubén Sáez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Patrik Vögeli es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.