Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

club real Madrid (773428) - Los Clásicos (124609) » 469778496: T43/R1

Copa 469778496 Información oficial sobre el partido 469778496 en Hattrick

16.04.2014 12:45:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 1

JMM CLUB Alineación oficial del equipo 'JMM CLUB' en el partido 0 - 6 Los Clásicos Alineación oficial del equipo 'Los Clásicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
JMM CLUB Alineación oficial del equipo 'JMM CLUB' en el partido 0 - 7 Los Clásicos Alineación oficial del equipo 'Los Clásicos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JMM CLUB

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Galimany.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): CLUB va fer una substitució al minut 17. Ramon Farrús va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aniceto Chasarri.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89, Josep Galimany de CLUB es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Los Clásicos

Goles Goles

  • 137 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 6 en Paco Moreno Cabello va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Bogdan Socaciu podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Joaquín Sampedro va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Clásicos.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Coré 'El Feo' Ayelo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 3 al minut 84.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Miguel 'El Bueno' Rodrigo Gil va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Luis Vasallo de Clásicos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 88 de partit.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Luis Vasallo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Clásicos, Paco Moreno Cabello, que va marcar, sense saber com, el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Coré 'El Feo' Ayelo va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Coré 'El Feo' Ayelo de Clásicos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 41 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Teemu Ojaluoma. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 284 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Clásicos, Joaquín Sampedro va fallar un penal al minut 70, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor 'El Malo' Lesaca de Clásicos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.