Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FM's Club 2 (436229) - Lippo's men (1415781) » 468294219: T42/R8

Copa 468294219 Información oficial sobre el partido 468294219 en Hattrick

12.02.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 8

Rauxa F.C. Alineación oficial del equipo 'Rauxa F.C.' en el partido 2 - 3 seleccionct Alineación oficial del equipo 'seleccionct' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rauxa F.C. Alineación oficial del equipo 'Rauxa F.C.' en el partido 2 - 0 seleccionct Alineación oficial del equipo 'seleccionct' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rauxa F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Rauxa prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Reinhardt Schellmoser va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rauxa va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hernán Gordón progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Rauxa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enrique Bikkel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, François Mury arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Carlos del Camino de Rauxa va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 71, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Erling Yngvesson de Rauxa va intentar batre la porteria rival al minut 85 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mario Oxmar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 17 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Rauxa puguin veure en Enrique Bikkel jugant de nou; ja que al minut 17 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Angel Stoychev el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Enrique Bikkel.

seleccionct

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors de seleccionct no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ints Öpik va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en René Dilba de seleccionct marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de seleccionct van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Øivind Aalmo.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): seleccionct van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 14, però Patryk Daszkiewicz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 72, el seleccionct estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Øivind Aalmo va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.