Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSKA Elcano (118450) - Magnetism FC (1461961) » 467994586: T42/R6

Copa 467994586 Información oficial sobre el partido 467994586 en Hattrick

29.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 6

PSKA Elcano Alineación oficial del equipo 'PSKA Elcano' en el partido 3 - 4 Gasol All Stars Alineación oficial del equipo 'Gasol All Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PSKA Elcano Alineación oficial del equipo 'PSKA Elcano' en el partido 3 - 1 Gasol All Stars Alineación oficial del equipo 'Gasol All Stars' en el partido
Tiene un resultado normal 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSKA Elcano

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Vatroslav Karan va donar a Callelarga un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Passat el minut 81 de joc, Enrique Carrizo facilitava les coses al Callelarga amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Callelarga aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Cosmin Moina va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Olivier Raffard va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miha Ačkun va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 110 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alberto Irgas s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 70 de partit, quan un jugador de Callelarga, en Enrique Carrizo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Gasol All Stars

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): GAS van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 16, quan Avenir Maminov va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de José Novoa va anar directament als peus de Thierry Richenberger que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Passats 85 minuts de partit, GAS es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Andrés Hugo Mastroianni es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de GAS va ser finalitzada des de l'esquerra per Matis Meunier al minut 108. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 6 (Ocasión de falta): En Hans Vaagan va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Hans Vaagan va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, un refús desafortunat de Daniel Manzanares, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Michele Comfort no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Leopoldo Ventura quasi marca en una jugada assajada de córner que José Novoa havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 111 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Michele Comfort, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.