Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barajas Cospeito (313599) - Hospitalet Silent (492727) » 467994569: T42/R6

Copa 467994569 Información oficial sobre el partido 467994569 en Hattrick

29.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 6

Lava-bragas, F.C. Alineación oficial del equipo 'Lava-bragas, F.C.' en el partido 1 - 3 Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lava-bragas, F.C. Alineación oficial del equipo 'Lava-bragas, F.C.' en el partido 2 - 2 Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,3 % 37,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lava-bragas, F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Diego Martel Davila s'emportà una gran ovació del públic local al minut 79, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Carlos Ranchal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Claudi Basset! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Víctor Bello hauria d'haver estat gol al minut 77 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Hospitalet Silent

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cornelius Townsend va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 174 Minuto 105 (Gol de penalti): Quan passaven 105 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Silent. En Óscar Lara va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 182 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Al minut 109, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan José María Castellnou va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Enric Borras, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Óscar Lara no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Silent va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José María Castellnou, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 97 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Silent a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pedro Pozo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.