Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FERNI F.C (440644) - Singui Uctumi (775234) » 467994402: T42/R6

Copa 467994402 Información oficial sobre el partido 467994402 en Hattrick

29.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 6

Magic_Boys Alineación oficial del equipo 'Magic_Boys' en el partido 0 - 2 Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Magic_Boys Alineación oficial del equipo 'Magic_Boys' en el partido 1 - 1 Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magic_Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Magic_Boys va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mikhail Erte, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 61 de partit, quan un jugador de Magic_Boys, en Luuk Spronk, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Başkan Orhon de Magic_Boys va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Isidro Mínguez va entrar en el seu lloc.

Singui Uctumi

Goles Goles

  • 170 Minuto 20 (Gol de falta): SGU va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Adrian-Eugen Lungu.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Josep Debat va augmentar l'avantatge de SGU a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Lijkle Eisma ja els havia advertit que el porter contrari, en Mauro García, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): El SGU se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 22, en Lars De Vree va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 235 Minuto 56 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Adam Sprânceană, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lars De Vree de SGU la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Després de 78 minuts jugats, Adrian-Eugen Lungu es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Chitão Conde.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Josep Debat.