Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gaby88 (1580446) - Las Viejas Glorias FTV (119448) » 467994225: T42/R6

Copa 467994225 Información oficial sobre el partido 467994225 en Hattrick

29.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 6

sumo team Alineación oficial del equipo 'sumo team' en el partido 0 - 2 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sumo team Alineación oficial del equipo 'sumo team' en el partido 2 - 0 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sumo team

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Iztok Rečnik tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Jesús Usabiaga haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a sumo al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Vicente Jaquinot de sumo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Secundino Casamijana de sumo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): sumo va fer una substitució al minut 89. Jorge Vicente Jaquinot va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pau Cerrageria.

real indalo

Goles Goles

  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Sergio Bernal era molt més ràpid que el defensa Gaudenzio Fodri. Al minut 31, el jugador de indalo va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Marcelino Guiu va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, indalo, al minut 85. El marcador va canviar a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 14, el indalo estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En 吴 (Wu) 迪震 (Dizhen) va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El indalo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Alberto Rincón va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Alberto Rincón va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del indalo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Josef Chmelař, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 56 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Abel Reyna de indalo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): Alberto Rincón no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Abel Reyna no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.