Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

laborales (1458932) - Uñazo Parriba F. C. (1599382) » 467843389: T42/R5

Copa 467843389 Información oficial sobre el partido 467843389 en Hattrick

22.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 5

laborales Alineación oficial del equipo 'laborales' en el partido 1 - 3 Rayo de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Rayo de Entrevías' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
laborales Alineación oficial del equipo 'laborales' en el partido 1 - 1 Rayo de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Rayo de Entrevías' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

laborales

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de laborales van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Adrián Pacheco Rubio.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): laborales va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Washington Arara ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Luis Draper va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de laborales se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Passaven 19 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rodolfo Carlot va rematar alt.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 32 podia haver acabat en gol, però Stefan Pfefferkorn va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Washington Arara va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): laborales van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 72, però el xut de Rodolfo Carlot des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Picasso de laborales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Pacheco Rubio de laborales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Luis Draper es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Adrián Pacheco Rubio va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Washington Arara estava fent un bon partit.

Rayo de Entrevías

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Thorlich Riebenstahl que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 139 Minuto 69 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rafał Joniak va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alfredo Gudiel per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 2
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alberto Tomé va augmentar l'avantatge de Entrevias a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Thorlich Riebenstahl de Entrevias va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.