Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSKA de Celrà (438223) - Fantadelata (795876) » 467843310: T42/R5

Copa 467843310 Información oficial sobre el partido 467843310 en Hattrick

22.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 5

CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 2 - 3 Fantadelata Alineación oficial del equipo 'Fantadelata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 1 - 2 Fantadelata Alineación oficial del equipo 'Fantadelata' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,2 % 61,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA de Celrà

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): CSKA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Juan Pedro Azcona va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ot Folgueroles ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, CSKA es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CSKA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Julio Claudio 'Caesar' Canaves, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rafel 'Cabrejat' Poch va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pere Oliver.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Julio Claudio 'Caesar' Canaves de CSKA va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Xavi Avilleira va prendre el seu rol al minut 88.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): Giuseppe Thönen no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Fantadelata

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 23 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Paolo Biazzi marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de René Tintaya que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Fantadelata va ser finalitzada des de l'esquerra per Toncho Grigorov al minut 88. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Fantadelata va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manex Urraondo va desviar el xut final de Moisés Quesada Carrión després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan René Tintaya va estar a punt de posar per davant a Fantadelata amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Manex Urraondo va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Paolo Corsaro, el jugador de Fantadelata va ser expulsat al minut 83.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Pau Pardo Otero va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.