Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Coimbra (1338249) - Paralalalolos (774163) » 467843182: T42/R5

Copa 467843182 Información oficial sobre el partido 467843182 en Hattrick

22.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 5

JOYRE Alineación oficial del equipo 'JOYRE' en el partido 2 - 5 Paralalalolos Alineación oficial del equipo 'Paralalalolos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JOYRE Alineación oficial del equipo 'JOYRE' en el partido 2 - 0 Paralalalolos Alineación oficial del equipo 'Paralalalolos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JOYRE

Goles Goles

  • 113 Minuto 10 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al JOYRE una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Víctor Valdés, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 10.
  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Arcadi Galceran va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a JOYRE per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Faustino Bascur, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Gianni De Loreto va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Aldo Maria Principato, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): JOYRE es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Aurélien Ivars no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Adrián Babieca al camp.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Arcadi Galceran va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ian Valls. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Gianni De Loreto, de JOYRE, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Alejandro Chasarri el va substituir.

Paralalalolos

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Paralalalolos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 5, Víctor Jiménez Zotes va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Hugo Bak va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Ignacio Palafox Luna va acabar en una passada genial cap al jugador de Paralalalolos Saúl Lazo Ramos, que va marcar el 2 - 3.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jonathan Bessière la va rematar Hugo Bak amb una magnífica volea que va fer pujar per a Paralalalolos el 2 - 4.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Víctor Jiménez Zotes va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Víctor Jiménez Zotes de Paralalalolos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Palafox Luna de Paralalalolos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.