Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lalo FC (1582048) - Los urogallos de lugo (795349) » 467842942: T42/R5

Copa 467842942 Información oficial sobre el partido 467842942 en Hattrick

22.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 5

Gironcity Alineación oficial del equipo 'Gironcity' en el partido 3 - 4 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gironcity Alineación oficial del equipo 'Gironcity' en el partido 1 - 1 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
Tiene suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,5 % 43,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gironcity

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Bruno Dante Peñaloza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gironcity.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gironcity va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joni Linnossuo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Knut Danielsen va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Gironcity empatava el partit, 3 a 3, al minut 84.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Bruno Dante Peñaloza de Gironcity va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Knut Danielsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los urogallos de lugo

Goles Goles

  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, urogallos seguien lluitant fins al final. Al minut 47, fruit d'aquests esforços, Ignacio Oliva va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 59 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Alberto Ustara.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del urogallos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Cristian Aláez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alberto Ustara quedar desmarcat i marcar per a urogallos al minut 93. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Cătălin Micu de urogallos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Luciano Brancos de urogallos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 100 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Després de 109 minuts, Jan Sæther va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Martin Veseta va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cristian Aláez de urogallos es va guanyar la targeta groga merescudament.