Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Villaseka (1332448) - can llong 2 (1585791) » 467842645: T42/R5

Copa 467842645 Información oficial sobre el partido 467842645 en Hattrick

22.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 5

C.F.Baralla Alineación oficial del equipo 'C.F.Baralla' en el partido 0 - 6 can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F.Baralla Alineación oficial del equipo 'C.F.Baralla' en el partido 0 - 3 can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Baralla

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Alessandro Nalesso ocupà el lloc d'en Dimitar Chervenyakov al 25 minuts, dos minuts després que el jugador de C.F.Baralla quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): C.F.Baralla va fer una substitució al minut 34. Andolín Bardé va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Niklas Feldhoff.
  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del C.F.Baralla puguin veure en Lluís Llaó jugant de nou; ja que al minut 62 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Thorger Pasdziernik el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

can llong 2

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jorge Antonio Olmos La Santa va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Mario Pradas Veredas va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en George Dinu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Kamaria Cheruiyot sempre és una garantia. Al minut 63, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ilari Zumeltzu marcar el 0 - 4 per al llong.
  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Kamaria Cheruiyot sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ilari Zumeltzu que, efectivament, va fer pujar el 0 - 5!
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En George Dinu, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Joaquín Salvador Férez es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Joaquín Salvador Férez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Laurenţiu Opaiţ va estar atent i va desviar la pilota a córner.