Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiburon Blanco (1416957) - Chichamachin (1598997) » 467692344: T42/R4

Copa 467692344 Información oficial sobre el partido 467692344 en Hattrick

15.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 4

RMP_Team Alineación oficial del equipo 'RMP_Team' en el partido 2 - 1 Perrititi Alineación oficial del equipo 'Perrititi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RMP_Team Alineación oficial del equipo 'RMP_Team' en el partido 2 - 0 Perrititi Alineación oficial del equipo 'Perrititi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RMP_Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Nathan Bruckbauer de RMP_Team, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Corria el minut 81 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fredrik Engquist, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lluís Artigas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 78 (Ocasión de penalti): RMP_Team es va veure beneficiat per la polèmica al minut 78, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Claudio Bucchi va relliscar al moment de fer el xut i el porter Lorenz Polzin no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Semblava que Nathan Bruckbauer s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Claudio Bucchi va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Himar Ericeq va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Emilio Bercini probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Perrititi

Goles Goles

  • 135 Minuto 32 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, David Sáinz Espuelas va marcar el 1 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Perrititi va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alberto Treviño, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Perrititi, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En David Desmont va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En David Sáinz Espuelas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): El Perrititi va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Olmo Mardones la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Gerard Boned de Perrititi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olmo Mardones de Perrititi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Pablo Codina de Perrititi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.