Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antartika FK (1578600) - RiaMos Club De FutboL (1416009) » 467692133: T42/R4

Copa 467692133 Información oficial sobre el partido 467692133 en Hattrick

15.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 4

C.D. Aluvión Alineación oficial del equipo 'C.D. Aluvión' en el partido 0 - 1 f.c.b.quimtreras Alineación oficial del equipo 'f.c.b.quimtreras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Aluvión Alineación oficial del equipo 'C.D. Aluvión' en el partido 2 - 1 f.c.b.quimtreras Alineación oficial del equipo 'f.c.b.quimtreras' en el partido
Tiene mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Aluvión

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Al minut 97, Zeltso Gerrikaetxebarria quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 242 Minuto 100 (Ocasión de contra por la izquierda): Eibar van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 100, però Zeltso Gerrikaetxebarria va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zeltso Gerrikaetxebarria de Eibar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Imanol Lizarzaburu de Eibar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

f.c.b.quimtreras

Goles Goles

  • 171 Minuto 94 (Gol por el centro): f.c.b.quimtreras agafava avantatge al minut 94 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Christian Amoreo amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Karlfried Lenhard va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Timon Cobelens de f.c.b.quimtreras, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Etxahun Errekariburu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nazzareno Runfolo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Hannes Fröhlich de f.c.b.quimtreras es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Hans Drault que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.
  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Benno Antal maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.