Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los mauritos (312414) - FC Lorakk (1583262) » 467692057: T42/R4

Copa 467692057 Información oficial sobre el partido 467692057 en Hattrick

15.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 4

F.C. Parsi Alineación oficial del equipo 'F.C. Parsi' en el partido 7 - 4 Portu FC Alineación oficial del equipo 'Portu FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. Parsi Alineación oficial del equipo 'F.C. Parsi' en el partido 6 - 0 Portu FC Alineación oficial del equipo 'Portu FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Parsi

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Parsi aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Enrique Atanes va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Parsi contenien la respiració mentre en Enrique Atanes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cornelio Fernández, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Parsi.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Parsi va augmentar la diferència quan Enrique Atanes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): Parsi va aconseguir el 5 - 4 que desfeia l'empat quan al minut 92 Jesús Funoll va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 108 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Parsi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Enrique Atanes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 4.
  • 132 Minuto 111 (Gol por la izquierda): En Jesús Funoll de Parsi va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Parsi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Manuel 'Torpedo' Posadas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Parsi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eugeniu Codreanu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eugeniu Codreanu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrique Atanes per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Federico Pizarro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En José Manuel 'Torpedo' Posadas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 105, Mauro Epalza de Parsi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 107 (Lesión leve): Parsi va fer una substitució al minut 107. Mauro Epalza va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aravo Yanez.

Portu FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Xavier Cifré de Portu va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Portu eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 62, Xavier Cifré va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 2.
  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Portu va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Xavier Cifré va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 3.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Pau Gelonch va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 4 per a Portu.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 106 (Tirita (médico)): Abraham Cleriguet va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Portu es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.