Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Igueste (1367110) - Brancal United F.C. (1583218) » 467691655: T42/R4

Copa 467691655 Información oficial sobre el partido 467691655 en Hattrick

15.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 4

Las Hormigas Grandes Alineación oficial del equipo 'Las Hormigas Grandes' en el partido 2 - 4 Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Las Hormigas Grandes Alineación oficial del equipo 'Las Hormigas Grandes' en el partido 3 - 2 Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,9 % 24,4 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Hormigas Grandes

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Hormigas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Evžen Lepík, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Santeri Nuorivaara va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Evžen Lepík va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 60 minuts, en Uwe Dinkelacker no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Hormigas va estar a punt de posar-se per davant al minut 84 però Danişment Nisvan va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Al minut 112 es va veure una gran oportunitat per a Hormigas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos Antonio Albán, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Hormigas Fernando Marín Martínez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Eduardo Manuel Orduña xutant per a Hormigas va fer anar la pilota just on la volia, però Pedro Viedes, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Hormigas, Arlindo Barata, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Danişment Nisvan de Hormigas anava molt fort i col·locat però Pedro Viedes no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.

Brancal United F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, B.U.F.C es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Óscar Veladiez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ionuţ-Ovidiu Farfuridi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Arlindo Barata, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): B.U.F.C va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 96, quan Pedro Caín va quedar-se sol davant el porter Arlindo Barata, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adilbek Sagdiev de B.U.F.C va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 106, Josef Klička de B.U.F.C va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Josef Klička de B.U.F.C va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Óscar Veladiez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Arlindo Barata va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de B.U.F.C i 1 - 2 al marcador.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Pánfilo Cajaraville de B.U.F.C és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Guillem Nou de B.U.F.C, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Arlindo Barata en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.