Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DaRt_ (991536) - Gunners&FC (314204) » 467691433: T42/R4

Copa 467691433 Información oficial sobre el partido 467691433 en Hattrick

15.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 4

Galapagar Power Alineación oficial del equipo 'Galapagar Power' en el partido 3 - 5 Los_elegidos Alineación oficial del equipo 'Los_elegidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Galapagar Power Alineación oficial del equipo 'Galapagar Power' en el partido 1 - 7 Los_elegidos Alineación oficial del equipo 'Los_elegidos' en el partido
Tiene suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galapagar Power

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): GLP$POW va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 5, quan Prodromos Dardanelakis, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Passats 31 minuts, Àlex Sala, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. GLP$POW es posava per davant!
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 56, Miel De Bakker de GLP$POW empatava el partit: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Prodromos Dardanelakis.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miel De Bakker de GLP$POW la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los_elegidos

Goles Goles

  • 162 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 11 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Mirko Wagger de Los_elegidos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 39, quan Mirko Wagger va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 170 Minuto 40 (Gol de falta): Zailizam bin Sulaiman va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 40. 2 - 3 per a Los_elegidos.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Enes Lukajić que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Los_elegidos.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Los_elegidos l'avantatge per 3 - 5. Mirko Wagger en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Enes Lukajić quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Los_elegidos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Steve Dhannoo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): Raz Hodorov va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Alfredo Stucki que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): En Jukka Majander de Los_elegidos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sandy Dendooven va prendre el seu rol al minut 10.
  • 093 Minuto 77 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Los_elegidos, Augusto João Faccin va caure lesionat al minut 77, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • 096 Minuto 81 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de Los_elegidos es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en Mirko Wagger, que es va haver de retirar lesionat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): Enes Lukajić no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.