Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vixians (314334) - Cuberitos United (991313) » 467535618: T42/R3

Copa 467535618 Información oficial sobre el partido 467535618 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

Vixians Alineación oficial del equipo 'Vixians' en el partido 1 - 4 Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vixians Alineación oficial del equipo 'Vixians' en el partido 2 - 0 Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vixians

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Vixians no perdien la fe, i al minut 68 del partit, Roderic Mercadé va marcar el 1 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcos Galo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Vixians va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 33 que Warre Poncelet no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En 詹 (Zhan) 三宝 (Sanbao) de Vixians es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 50, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Vixians va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Marcos Galo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Warre Poncelet va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Panuccio de Vixians va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cuberitos United

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Cuberitos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 23, quan Michalis Fivos, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Kazimierz Tomkiel va anar directament als peus de Marc Gelpí que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Cuberitos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Marc Gelpí.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): El Cuberitos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Claudi Espiell va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cuberitos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Diego Jacolet, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Claudi Espiell va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cuberitos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Gelpí de Cuberitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.