Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BoBos F.C (801120) - Bellotos (488317) » 467535250: T42/R3

Copa 467535250 Información oficial sobre el partido 467535250 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

Jocaiswaedje fc Alineación oficial del equipo 'Jocaiswaedje fc' en el partido 3 - 5 GdB.es Alineación oficial del equipo 'GdB.es' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jocaiswaedje fc Alineación oficial del equipo 'Jocaiswaedje fc' en el partido 3 - 1 GdB.es Alineación oficial del equipo 'GdB.es' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jocaiswaedje fc

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Freek Dhaen va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 15.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador Johannes Skøtt Frandsen de Jec, després de 42 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 73 minuts, Freek Dhaen va superar per velocitat Ştefan Ţiprigan per posar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Freek Dhaen va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Fernando López Soto de Jec anava molt fort i col·locat però Sebastián Cuevas no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Jec Teo Moreno Clérigo va intentar enganyar Sebastián Cuevas amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Leopoldo Jacinto Barbarie va xutar fora per a Jec, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Jec Alessandro Stefano Innocenzi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sebastián Cuevas. El marcador continuava 3 - 5.

GdB.es

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Xander van Sloten que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): Als 53 minuts de partit, Şansal Umartu de GdB.es va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 174 Minuto 56 (Gol de penalti): Quan passaven 56 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del GdB.es. En Nils Gengenbach va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Şansal Umartu, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de August Bredal Nielsen va deixar a Johannes Skøtt Frandsen assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 95 (Lesión leve): GdB.es va fer una substitució al minut 95. Şansal Umartu va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Luis Delgado.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Nils Gengenbach xutant per a GdB.es va fer anar la pilota just on la volia, però Xavier Preguiça, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jan Płaszczyński de GdB.es, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Xavier Preguiça en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En August Bredal Nielsen de GdB.es va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 5.