Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coma-Ruga CF (777361) - Bravo Alfa C.F. (313986) » 467534721: T42/R3

Copa 467534721 Información oficial sobre el partido 467534721 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

El Hierro C.F. Alineación oficial del equipo 'El Hierro C.F.' en el partido 2 - 5 Bravo Alfa C.F. Alineación oficial del equipo 'Bravo Alfa C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Hierro C.F. Alineación oficial del equipo 'El Hierro C.F.' en el partido 1 - 4 Bravo Alfa C.F. Alineación oficial del equipo 'Bravo Alfa C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Hierro C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Hierro, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Loïc Antheunis per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hierro pel centre va donar un gran resultat: el gol de Andreas Pant va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Sebastián Mosce va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Oskar Mosebo de Hierro gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Hierro va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Loïc Antheunis en un 1 contra 1 amb el porter Hurşit Gürnaz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oskar Mosebo de Hierro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 105 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 105 de partit, quan un jugador de Hierro, en Pavel Negrea, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sulibor Grudziński de Hierro va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Lumír Boráň de Hierro anava molt fort i col·locat però Hurşit Gürnaz no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Andreas Pant va xutar fora per a Hierro, el marcador es va quedar igual: 2 - 4, ja es veia a venir!

Bravo Alfa C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 44 minuts, Alois Fink va superar per velocitat Loïc Antheunis per posar el 2 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el Bravo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Néstor Morel Rodríguez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 41 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Filipe Soares amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Krisztián Friedl va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 84, en un 1 contra 1 amb el porter, però György Pinczehelyi va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alois Fink des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Bravo Lucas Schramm no va cometre cap error en el seu llançament de penal. György Pinczehelyi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Filipe Soares va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Hurşit Gürnaz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 5 per a Bravo.