Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCD Dragons (1589985) - Hordikeria (1335788) » 467534647: T42/R3

Copa 467534647 Información oficial sobre el partido 467534647 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

FCD Dragons Alineación oficial del equipo 'FCD Dragons' en el partido 8 - 9 Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCD Dragons Alineación oficial del equipo 'FCD Dragons' en el partido 2 - 1 Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,4 % 5,9 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCD Dragons

Goles Goles

  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 73 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Rangel Anev, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Dragons a l'empat.
  • 136 Minuto 81 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Florică Peica va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Raúl Sanseverino se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 2 - 2 al minut 81 per a Dragons.
  • 111 Minuto 111 (Gol por el centro): Al minut 111, Rubén Badenes va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Isidro Granada no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Raúl Sanseverino no va entrar per centímetres.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Cesc Valletbò quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): El jugador de Dragons Ossi Nesterinen va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juan Pablo Chesa va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Dragons Cesc Valletbò, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Guenter Leumann. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Dragons, Isidro Granada, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Alejandro Moncada de Dragons, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Guenter Leumann en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Iván Ortega va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Dragons, Raúl Sanseverino, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Juan Pablo Chesa va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 7.
  • 058 Minuto 138 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Rubén Badenes de Dragons va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Hordikeria

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hordikeria van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Grigore Hâncu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): El porter de Hordikeria va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Petro Kuzovatov va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 171 Minuto 106 (Gol por el centro): En Arnold America donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 106 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Petro Kuzovatov va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alejandro Moncada va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Hordikeria sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Petro Kuzovatov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 59 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Maayan Gonen va marcar al minut 98 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 113 (Ocasión por el centro): Al minut 113 de partit, Aguinaldo Marques quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Al minut 62 en Aurelian Knach va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Petro Kuzovatov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Hordikeria.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Hordikeria Arnold America no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alejandro Moncada es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Rainer Mandel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Hordikeria.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Hordikeria, Guenter Leumann, col·locà la pilota just a les mans d'en Alejandro Moncada. El marcador: 6 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Hordikeria, Ermanno Vesan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de Hordikeria Hakki Telmar no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alejandro Moncada es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 8.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): En Leonard Henriksson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 9 per a Hordikeria.