Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juanminha FCB (1595998) - Torija CF (1582477) » 467534623: T42/R3

Copa 467534623 Información oficial sobre el partido 467534623 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

Rabanales F.C. Alineación oficial del equipo 'Rabanales F.C.' en el partido 2 - 1 I Celta I Alineación oficial del equipo 'I Celta I' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rabanales F.C. Alineación oficial del equipo 'Rabanales F.C.' en el partido 3 - 0 I Celta I Alineación oficial del equipo 'I Celta I' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rabanales F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Celta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sven-Michael Staader la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rabanales es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 26.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Rabanales va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 37 葛 (Ge) 存浩 (Cunhao) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Rabanales Sven-Michael Staader quasi va assolir l'empat al minut 20 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Vladimir Krupenko arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 葛 (Ge) 存浩 (Cunhao) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en 葛 (Ge) 存浩 (Cunhao). Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

I Celta I

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Amedeo Cianciullo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Fernando Méndez Blasco, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Al minut 22, Mohammad Kiyafar de Celta va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 58 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Àlex Guillot no li va importar gens ni mica.