Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Regnumteam (493022) - At.Paiporta (123079) » 467534492: T42/R3

Copa 467534492 Información oficial sobre el partido 467534492 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

Jamóny melonpié C.F. Alineación oficial del equipo 'Jamóny melonpié C.F.' en el partido 4 - 5 orgullo blanco Alineación oficial del equipo 'orgullo blanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jamóny melonpié C.F. Alineación oficial del equipo 'Jamóny melonpié C.F.' en el partido 3 - 2 orgullo blanco Alineación oficial del equipo 'orgullo blanco' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,0 % 7,9 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jamóny melonpié C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Jamal Grootaert, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 102 Minuto 62 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de melonpié van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Kas Troupin en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Benny Oelkers, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 112 Minuto 97 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Eduardo Trasante va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 4 - 4 al minut 97.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Kas Troupin de melonpié va intentar batre la porteria rival al minut 65 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): En Aybar Pekak va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Enver Ćošković semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

orgullo blanco

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 17 minuts Pere Canals va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): orgullo va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Jorge De Biescas.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de orgullo. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Luis Carlos Rodríguez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Passats 93 minuts de partit, orgullo es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Antonio Scaccia es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 102 (Gol por el centro): En Mario Zúñiga donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 102 el marcador reflectia el 4 - 5.