Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marinella princesa (1591246) - Sachapelouros (314053) » 467534479: T42/R3

Copa 467534479 Información oficial sobre el partido 467534479 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

yuyo Alineación oficial del equipo 'yuyo' en el partido 3 - 2 Denia Stephan Wolves Alineación oficial del equipo 'Denia Stephan Wolves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
yuyo Alineación oficial del equipo 'yuyo' en el partido 3 - 1 Denia Stephan Wolves Alineación oficial del equipo 'Denia Stephan Wolves' en el partido
Tiene un resultado normal 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yuyo

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): yuyo, atacant per l'esquerra al minut 25, va aprofitar el magnífic llançament de Máximo Puig Duran per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a yuyo va ser Máximo Puig Duran.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): yuyo prenia la batuta de l'encontre al minut 73, quan en Hardy Kucher va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ville Nevalainen de yuyo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Denia Stephan Wolves

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Cibrán Opá el va rematar Antonio 'O touro' Viscón amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 en Miguel Vandelvira va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Stephan que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miguel Vandelvira, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Mati Shemesh va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Valter Foglieni va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.