Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rdi (313892) - Pallassos F. C. (1436736) » 467534446: T42/R3

Copa 467534446 Información oficial sobre el partido 467534446 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

For The Win Alineación oficial del equipo 'For The Win' en el partido 0 - 3 Rayo cavellano Alineación oficial del equipo 'Rayo cavellano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
For The Win Alineación oficial del equipo 'For The Win' en el partido 1 - 5 Rayo cavellano Alineación oficial del equipo 'Rayo cavellano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

For The Win

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Olivér Sallai no s'ho podia creure.
  • 235 Minuto 81 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Olivér Sallai, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Jari Rauhaniemi va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Rayo cavellano

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip cavellano va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Rafał Kłyk va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Paolo Impellizzeri va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Mickaël Silva va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 3 per a cavellano.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rainer Seibel de cavellano va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Mickaël Silva que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): cavellano quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Zoltán Szabó va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Eckfried Ziegenhagen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Twan Pauw va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mickaël Silva de cavellano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.