Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DEPORTIVO ENDEUDADO (1419170) - El Pepelillo CF (486958) » 467534378: T42/R3

Copa 467534378 Información oficial sobre el partido 467534378 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

Beneitez Alineación oficial del equipo 'Beneitez' en el partido 3 - 2 can fatjo Alineación oficial del equipo 'can fatjo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Beneitez Alineación oficial del equipo 'Beneitez' en el partido 1 - 4 can fatjo Alineación oficial del equipo 'can fatjo' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beneitez

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 8, Manolo Fillol de Beneitez empatava el partit: 1 - 1.
  • 116 Minuto 96 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 96 minuts quan Francisco Lasalde va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Manolo Fillol, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 134 Minuto 100 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Beneitez i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 100 minuts de joc. Mentre en Francisco Lasalde el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Beneitez per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francisco Lasalde, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Francisco Lasalde es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Beneitez va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 50 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francisco Lasalde ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Bielva de Beneitez es va guanyar la targeta groga merescudament.

can fatjo

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Iván Peláez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 151 Minuto 112 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 112, el jugador visitant Jim Svendsen va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Nikolay Shidlovskiy, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Martín Cabes, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 68 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 274 Minuto 79 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 79, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 260 Minuto 116 (Ocasión de falta): Amb 116 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Neo Jian Kong va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.