Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Locomotora Team (797531) - Mis muelas C.F. (1433744) » 467534125: T42/R3

Copa 467534125 Información oficial sobre el partido 467534125 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

Locomotora Team Alineación oficial del equipo 'Locomotora Team' en el partido 6 - 0 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Locomotora Team Alineación oficial del equipo 'Locomotora Team' en el partido 4 - 1 Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido
Tiene suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Locomotora Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Locomotora, atacant per l'esquerra al minut 13, va aprofitar el magnífic llançament de Fritz Geh per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Locomotora va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Oliverio Gorbea progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Oliverio Gorbea de Locomotora va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Roberto Zordan va treure un córner llarg cap al segon pal que en Eduward Donder, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 4 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Locomotora va aconseguir el 5 - 0 quan Roberto Zordan va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Als 81 minuts de joc, els nois de Locomotora van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Roberto Zordan augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del muelas. La jugada d'estratègia del Locomotora per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eduward Donder va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Kevin Yanke haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Locomotora al minut 39.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Eduward Donder una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Darryl Buderus va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Diego Choricero va rematar alt.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, 翁 (Weng) 廷智 (Tingzhi) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Darryl Buderus va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Mis muelas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 37, quan un error defensiu va deixar Francesc Curell completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Aniceto Anzalone de muelas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.