Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unionistas de Garrido (1335658) - Atco. Mentalista (121185) » 467533922: T42/R3

Copa 467533922 Información oficial sobre el partido 467533922 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

Cent-dinou Team Alineación oficial del equipo 'Cent-dinou Team' en el partido 4 - 6 Atco. Mentalista Alineación oficial del equipo 'Atco. Mentalista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cent-dinou Team Alineación oficial del equipo 'Cent-dinou Team' en el partido 2 - 0 Atco. Mentalista Alineación oficial del equipo 'Atco. Mentalista' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cent-dinou Team

Goles Goles

  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): Cent-dinou no perdien la fe, i al minut 65 del partit, Rafael Läderach va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Manuel Margara s'emportà una gran ovació del públic local al minut 67, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 112 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Al minut 105, Sandro Pierantozzi va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Amb 24 minuts disputats, Sandro Pierantozzi gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Fermín Caba va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En János Deszpoth no s'ho podia creure.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): En Juan Galiano del Cent-dinou ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Cent-dinou es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Piermarco Pica no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Csongor Szabó al camp.
  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Georges Desmet de Cent-dinou va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. János Deszpoth va prendre el seu rol al minut 23.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Cent-dinou Sandro Pierantozzi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fermín Caba es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): János Deszpoth, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fermín Caba va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Cent-dinou i 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cent-dinou, Dzmitry Ladzik, col·locà la pilota just a les mans d'en Fermín Caba. El marcador: 4 - 5.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Juan Galiano de Cent-dinou anava molt fort i col·locat però Fermín Caba no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.

Atco. Mentalista

Goles Goles

  • 186 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Mentalista amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Harold Oehlschlägel, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): El Mentalista era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pablo Amatriain va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 136 Minuto 100 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de János Deszpoth va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Jeff van Eck se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 2 - 3 al minut 100 per a Mentalista.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Mínguez Ochoa de Mentalista la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75, Hmed Hammemi de Mentalista va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Guanarteme Guerguetiain anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Mentalista.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Mentalista, Ivo Gutiérrez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jeff van Eck va xutar fora per a Mentalista, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Jandro Suanzes va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.