Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cat Ralfio (1596281) - Martillo neumático (796576) » 467532993: T42/R3

Copa 467532993 Información oficial sobre el partido 467532993 en Hattrick

08.01.2014 12:00:00
Copa: Temporada 42 / Ronda 3

LaChonaFC Alineación oficial del equipo 'LaChonaFC' en el partido 1 - 4 CROSANTINS F.C Alineación oficial del equipo 'CROSANTINS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LaChonaFC Alineación oficial del equipo 'LaChonaFC' en el partido 2 - 2 CROSANTINS F.C Alineación oficial del equipo 'CROSANTINS F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,1 % 19,0 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaChonaFC

Goles Goles

  • 106 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Juan Carlos Ichaso va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 52, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del LaChonaFC, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Masdema va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gertjan Drochmans es va comportar com un juvenil al minut 29 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Juan Carlos Ichaso va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Artur Vilaseca va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Marcos Falcón del LaChonaFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Denis Okić de LaChonaFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Ustara de LaChonaFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LaChonaFC Sake Demmenie va intentar enganyar Daniel Manso Tabernero amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Denis Okić xutant per a LaChonaFC va fer anar la pilota just on la volia, però Daniel Manso Tabernero, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LaChonaFC Rino Patrizi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

CROSANTINS F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Emil Joakit que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a CROSANTINS.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Teodozjusz Zalewski, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 97 (Ocasión de falta): Teodozjusz Zalewski va xutar magistralment una falta al minut 97 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Lesiones Lesiones

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Héctor Puerto va clavar el 1 - 2 per a CROSANTINS amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de CROSANTINS, Daniel Manso Tabernero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Ildefons Calabuig anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 4 per a CROSANTINS.